Παραλαβή Συνθετικού άλατος για θαλασσινά Ενυδρεία : 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τα αλάτια της Blue Treasure που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η νέα τους σύνθεση, αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας πάνω στην φυσιολογία και τις ανάγκες των κοραλλιών σε συνθήκες ενυδρείου, τα καθιστά κατάλληλα ακόμα και για τα πιο απαιτητικά είδη κοραλλιών. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αλάτι για Fish only για Reef ενυδρεία όπως επίσης και για κοράλλια SPS. 

Το αλάτι της Blue Treasure παράγεται μέσα από πολύ αυστηρή διαδικασία παραγωγής με προδιαγραφές σύμφωνα με το σύστημα ISO9001:2008. Σε αντίθεση με άλλα βιομηχανικά αλάτια η Blue Treasure χρησιμοποιεί χλωριούχο νάτριο που προέρχεται από συγκεκριμένα αγνά μη μολυσμένα υπόγεια θαλασσινά ύδατα από τις περιοχές Bohai Bay και Huangay Bay. Η σύνθεσή τους είναι προϊόν που αναπτύχθηκε από ερευνητές πάνω στον τομέα των θαλάσσιων επιστημών στο πανεπιστήμιο OCEAN UNIVERSITY OF CHINA το 1996.

Τα συνθετικά αλάτια της Blue Treasure δεν περιέχουν νιτρικά και φωσφορικά και είναι απαλλαγμένα από βαριά μέταλλα. Οι αγνές πρώτες ύλες της σύνθεσής τους σε συνδυασμό με την επιστημονική έρευνα, τα καθιστούν από τα ποιοτικότερα και καθαρότερα αλάτια της αγοράς. Γιαυτό το λόγο χρησιμοποιούνται επαγγελματικά από δημόσια, ιδιωτικά ενυδρεία και ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως.