Η Εταιρία Fish-Net έχει ιδρυθεί από εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στον τομέα διατήρησης ζωντανών ψαριών και ειδικεύεται στις εισαγωγές διακοσμητικών ψαριών,  γλυκού και θαλασσινού νερού από οίκους της Σιγκαπούρης, Ινδονησίας, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Μαλαισίας, Ταϋλάνδης, Περού, Ισραήλ και Ευρώπης .

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ζώντων υδρόβιων οργανισμών και παράλληλα τεχνική υποστήριξη, συντήρηση των ενυδρείων σε μηνιαία βάση ώστε να εξασφαλίσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες για τα ψάρια που φιλοξενούνται αλλά και για να σας αποδεσμεύσουμε από την επίπονη διαδικασία της συντήρησης.

Οι διαδικασίες συντήρησης περιλαμβάνουν:

  1. Μετρήσεις pH, νιτρικά, νιτρώδη αμμωνία.

  2. Αλλαγές νερού όπου θεωρείται απαραίτητο.

  3. Καθαρισμός φίλτρων, τζαμιών, υποστρώματος.

  4. Απολύμανση μολυσμένων ενυδρείων.

  5. Ανάδειξη των ενυδρείων

Όλα τα ψάρια υπόκεινται σε καραντίνα για 10-15 μέρες μετά την εισαγωγή τους, και τρέφονται με συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες που μειώνουν το στρες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, τη ζωτικότητα και τα χρώματα προτού είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις καινούργιες μας εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένες με UV και το έμπειρο προσωπικό με ανώτατες σπουδές στην θαλάσσια βιολογία και τις υδατοκαλλιέργειες, εγγυάται για την ποιότητα που παρέχουμε.

Η διανομή γίνεται στο χώρο σας, δωρεάν, εντός Αθηνών, εντός 48 ωρών. Για παραγγελίες εκτός Αθηνών επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.